Skip to Store Area:

Trgovina TopNakupi.si

Magento Commerce

Načini plačila

V spletni trgovini TopNakupi nudimo naslednje načine plačila

 • Plačilo po predračunu (predračun pošljemo na vaš e-poštni naslov. Pri naročilu izdelkov v vrednosti nad 1000€ je obvezno plačilo po predračunu.)
 • Plačilo z gotovino ob dostavi na dom (strošek provizije po ceniku pošte Slovenije glede na višino kupnine in sicer:
  - do 98,00 EUR: 1,05 EUR,
  - nad 98,00 EUR do 501,00 EUR: 1,07% od vrednosti,
  - nad 501,00 EUR: 5,36 EUR.
 • Plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu v naši poslovalnici v Ljubljani.
 • Plačilo preko plačilnih oz. kreditnih kartic Karanta, Eurocard/Mastercard, Maestro, Activa (prodajna cena se zviša za 3 odstotne točke)
 • Plačilo na do 12 obrokov s kartico Diners Club (prodajna cena se zviša za 7 odstotnih točk)
 • Plačilo na do 12 obrokov z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici), znesek nakupa se zviša za 3 odstotne točke glede na končno ceno in odvisno od števila obrokov je dodatno še strošek odobritve med 3 in 24€.

Pošta Slovenije za vsako plačilo obračuna provizijo skladno s svojim cenikom in poslovno prakso. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov spletne trgovine TopNakupi.si. Da bi bil nakup za vas kar najbolj ugoden, vam priporočamo nakup s plačilom predračuna, ki ga lahko najceneje izvedete z uporabo e-bančnih storitve vaše banke. Nakup s plačilom predračunom preko vaše banke še posebej priporočamo v primerih, ko kupujete dražje izdelke.

Kupcem omogočamo nakupe po izjemno dostopnih cenah. Pri nakupu se popusti ne seštevajo. Objavljene cene vključujejo največje možne spletne popuste, katerih vam v primeru plačil s kreditno kartico ali obrčnim odplačevanjem ne moremo zagotoviti. Cena za izbrane izdelke bo v teh primerih višja za najmanj 3% ne glede na to, ali gre za nakup na daljavo ali na sedežu našega podjetja.

Davčne blagajne